Attentie

prive sauna

Onze luxe prive sauna is de plek om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. U beschikt over een prive ruimte met whirlpool, sauna en een zitje waar u even lekker kan rusten en een kopje thee of koffie kunt nemen. De sauna is verwarmd tot 80 graden, door de hoge tempratuur begint u al snel lekker te zweten. In de hydrotherapeutische whirlpool kunt u lekker ontspannen en genieten van de jet massage. Heerlijk ontspannen en tot rust komen is gezond voor lichaam en geest. De sauna is inclusief handdoeken, badjassen, slippers en koffie en thee. 

U huurt de ruimte prive af, zeer geschikt voor mensen die niet houden van drukken en grote sauna´s. Leuk om te doen met z´n 2en of met een klein groepje. maximaal 4 personen.  U kunt de saua natuurlijk ook combineren met het zwembad of zonnebank. Badkleding is niet verplicht in de sauna, wel in het zwembad.

1e uur 30 euro, ieder volgend uur 20 euro. Voor 1,2,3 of 4 personen.

U kunt telefonisch reserveren, wij vragen altijd van tevoren een aanbetaling. U kunt tot 24 uur van tevoren de reservering nog wijzigen of afzeggen. U krijgt dan uw aanbetaling terug. Wilt u op de dag zelf de tijd nog wijzigen is dat indien mogelijk geen probleem.