Attentie

Collageen behandeling

In vergelijking met andere technologieën voor huidverjonging (bijv. lasertherapie,IPL) werkt de Photo Bio Stimulation zonder de huid sterk te verhitten en zonder de cellen of weefsel te beschadigen. Het verspreidde rood licht is niet heet en is door alle huidtypen en leeftijden en door mannen en vrouwen te gebruiken. De behandeling is niet schadelijk en heeft minimale cosmetische behandelingen voor zichtbare resultaten nodig.

Geen bekende bijwerkingen
Geen regeneratietijd
Gebruiksvriendelijk en gemakkelijke behandeling
Na 10 behandelingen heeft ongeveer 70% van de gebruikers een duidelijke verbetering van de fijne rimpeltjes.
Na 20 behandelingen heeft ongeveer 88% van de gebruikers een duidelijke verbetering van de diepere rimpeltjes
Na 30 behandelingen heeft ongeveer 97% van de gebruikers een duidelijk algehele verbetering van de huid.

Het heeft tijd nodig de structuur van de huid te verbeteren. Een volledige kuur dient minimaal 6 tot 8 weken te duren om het gewenste effect te bereiken. De behandeling duurt 20 minuten per keer en dient in de aanvangsfase 3 maal per week plaats te vinden. De intensiteit van de behandeling kan na 2 weken verlaagd worden naar 2 behandelingen per week van 20 minuten per keer.

Afhankelijk van de gesteldheid van de huid zijn na gemiddeld 10 behandelingen de eerste verbeteringen zichtbaar. Door de stimulatie van de huid middels lichttherapie ziet de huid er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

Voor de beste resultaten raden wij u aan de collageen producten te gebruiken voor en tijdens de collageen therapie.

1 behandeling van 20 minuten € 7,50 of 5 stempels